bee_real_estate-0

bee_gate-4

bee_gate-2

Η “Bee Gate”, το πρώτο γραφείο του δικτύου της “Bee Real Estate” στην Αθήνα, δημιουργήθηκε το 2014. Η αγορά ακινήτων είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός και ευμετάβλητος κλάδος καθότι συνδέεται με όλους τους παραγωγικούς τομείς της οικονομίας. Το Κέντρο της Αθήνας όπως και τα Νότια προάστια τα τελευταία χρόνια έχουν εξελιχθεί σε διεθνή προορισμό επενδύσεων!

Μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν η “Bee Gate” εξελίχθηκε θεαματικά και σήμερα οι εξειδικευμένοι Σύμβουλοί της εταιρίας γνωρίζουν σε βάθος κάθε ιδιαιτερότητα στην αγορά της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις, την πολυετή εμπειρία, την άρτια εκπαίδευση και τις νέες τεχνολογίες, οι έμπειροι Σύμβουλοι παραμένουν δίπλα στους πελάτες προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Με γρήγορα αντανακλαστικά προσαρμοζόμαστε και παραμένουμε ενημερωμένοι σε μία αγορά που αλλάζει καθημερινά. Με σταθερές αξίες, με συνέπεια στις αρχές μας και δημιουργική διάθεση, όραμά της “Bee Gate” παραμένει η αγορά του real estate της Αθήνας να έχει τις καλύτερης ποιότητας υπηρεσίες, όπως ακριβώς πιστεύουμε πως της αξίζουν.

Παραμένουμε στη διάθεση των ανθρώπων που εμπιστεύονται τους συνεργάτες μας για να προσφέρουμε τη προστιθέμενη αξία σε κάθε συναλλαγή πώλησης ή ενοικίασης ακινήτου, με συνέπεια όπως ακριβώς κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.


BEE EXECUTIVEΗ Bee Executive δημιουργήθηκε το 2014 από στελέχη που προϋπήρχαν στην αγορά ακινήτων από το 2008. Σε λίγα μόλις χρόνια κατάφερε με την εμπιστοσύνη που έχουν αποκτήσει από τους πελάτες της, να εξελιχθεί στο Νο1 μεσιτικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, έχοντας στο ενεργητικό της πλούσιες εμπειρίες στις πωλήσεις και τα μισθώματα ακινήτων, καλύπτοντας έτσι ένα τεράστιο φάσμα στις ανάγκες των πελατών της Ελλήνων και Ξένων.

Απαρτίζεται από έναν μεγάλο αριθμό συνεργατών, οι οποίοι με συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση των εξελίξεων, είναι σε θέση να αναλάβουν και να φέρουν εις πέρας την υπόθεση και του πιο απαιτητικού πελάτη. Δουλεύοντας με γνώμονα τον πελάτη και ανάγκες του έχει αποκτήσει ένα ευρύ πελατολόγιο από το οποίο προκύπτει πληθώρα επιλογών από όλων των ειδών των ακινήτων δίνοντας έτσι την δυνατότητα να καλύψει οποιαδήποτε αξίωση.

Ξεπερνώντας την βασική μεσιτική δραστηριότητα, η Bee Executive έχει καταφέρει να προχωρήσει στην ανάπτυξη ακινήτων που δίνει περισσότερες επενδυτικές επιλογές.

Ως το κορυφαίο γραφείο της Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του δικτύου της Bee Real Estate στο οποίο ανήκει και σε συνεργασία με μηχανικούς, συμβολαιογράφους και δικηγόρους έχει ως στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της με αξιοπρέπεια και ακεραιότητα. Με λίγα λόγια it’s time to Bee Executive!!!!