Η CHERRY HOLDING S.A. είναι εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα. Συμπράττει με τις εταιρίες του ομίλου VST GROUP και τη δικηγορική εταιρία NEXUS LAW FIRM οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα του real estate.

Δραστηριοποιείται σε επενδυτικά σχέδια που αφορούν σε ανεγέρσεις σύγχρονων οικοδομών και διοικείται από στελέχη με σημαντική εμπειρία στην εξεύρεση επενδυτικών ευκαιριών, υλοποίηση επενδύσεων και δημιουργία αξίας για τους επενδυτές και την εταιρεία.

Η εταιρία αναζητά και εντοπίζει κτίρια και οικόπεδα που μπορούν να φέρουν σημαντικές αποδόσεις στους επενδυτές της. Μέσω της ανακαίνισης τους ή της οικοδόμησής τους και τη δημιουργία σύγχρονων κτιρίων σε περιοχές με υψηλή εμπορευσιμότητα, εξασφαλίζει υψηλές αποδόσεις για τους επενδυτές.

Τα έργα διαθέτουν εξασφαλισμένη τραπεζική χρηματοδότηση, η οποία βελτιώνει κατά πολύ τις τελικές αποδόσεις των επενδυτών. Η εταιρία κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους (2023) διαχειρίζεται πέντε οικιστικά projects, τρία στην πόλη της Θεσσαλονίκης και δύο στην πόλη των Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη:

Στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, βρίσκεται υπό κατασκευή τετραόροφη οικοδομή. Η ανέγερση της οικοδομής έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2023.

Στην οδό Καρακάση, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, το project αφορά σε εννιαόροφη οικοδομή με θέσεις πάρκινγκ. Η οικοδομική άδεια αναμένεται να έχει εκδοθεί το φθινόπωρο του 2023.

Στην περιοχή της Ανάληψης, στην οδό Πατρών 9, το project αφορά σε ανακατασκευή υφιστάμενης πενταόροφης οικοδομής με θέσεις πάρκινγκ. Το project έχει καλυφθεί στο επενδυτικό του σκέλος και αναμένεται να ξεκινήσουν εργασίες αποπεράτωσης το φθινόπωρο του 2023.

Στην Καραολή Δημητρίου 14, το project αφορά ανακατασκευή υφιστάμενης εξαόροφης οικοδομής. Η έναρξη των εργασιών αναμένεται στις αρχές του 2024.

Στην Αθήνα:

Στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας, το project αφορά σε κατασκευή τετραόροφης οικοδομής και αναμένεται να ξεκινήσουν εργασίες κατασκευής το φθινόπωρο του 2023.

Στην περιοχή του Χολαργού, το project αφορά σε κατασκευή εξαόροφης οικοδομής και αναμένεται να ξεκινήσουν εργασίες κατασκευής το φθινόπωρο του 2023.

H CHERRY HOLDING A.E. διατηρεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα απέναντι στα επενδυτικά προϊόντα της αγοράς ακινήτων, καθώς το προσφερόμενο προϊόν είναι καινοτόμο για την ελληνική αγορά του real estate. Παράλληλα πλεονεκτεί σημαντικά στο κατασκευαστικό κόστος, καθώς τα έργα εξυπηρετούνται από εταιρίες του ομίλου VST με τον οποίο συμπράττει.

Οι συνθήκες στην ελληνική κτηματαγορά ευνοούν συμμετοχικά projects στο χώρο του real estate, πρακτική ιδιαίτερα διαδεδομένη σε χώρες του εξωτερικού (ΗΠΑ, Αγγλία, Ισραήλ, Γερμανία, Λίβανος κλπ).

Η πολυετής εμπειρία των στελεχών της εταιρίας στον κατασκευαστικό, μεσιτικό και τραπεζικό κλάδο, αποτελούν τη βάση για την εκπλήρωση των στόχων του εκάστοτε business plan.

Στόχος της εταιρίας είναι η μακροχρόνια και αποδοτικότερη σχέση με τους επενδυτές της προκειμένου να υλοποιηθούν μια σειρά από κατασκευαστικά projects στο παρόν και στο μέλλον.

 Cherry Projects

Cherry 1 - Ανέγερση τετραώροφης οικοδομής στις 40 Εκκλησιές

Στην οδό Αγαθουπόλεως στις 40 Εκκλησιές, έχει γίνει έναρξη εργασιών, τον Σεπτέμβριου του 2022, για την ανέγερση τετραώροφης οικοδομής με πυλωτή και υπόγειο. Στο υπόγειο θα κατασκευασθούν αποθήκες , στην πυλωτή θα δημιουργηθούν θέσεις στάθμευσης και στους ορόφους θα διαμορφωθούν διαμερίσματα δύο και τριών δωματίων. Η αρχιτεκτονική εμφάνιση της οικοδομής είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή. Όλοι οι χώροι έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την λειτουργικότητα τους και η κατασκευή θα γίνει με όλους τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης.

Ανέγερση εννιαώροφης οικοδομής στη Καρακάση

Στη συμβολή οδών Καρακάση, Μαρτίου και Τυπάλδου, αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την έναρξη εργασιών που αφορούν την ανέγερση εννιαώροφου κτιρίου σύγχρονων κατοικιών. Πρόκειται για λειτουργικά και ευρύχωρα διαμερίσματα που προσφέρουν κομψούς χώρους διαβίωσης , μοναδικές ανέσεις και εκπληκτική θέα προς την πόλη.