Hot Projects

CHERRY HOLDING SA - Ανέγερση τετραώροφης οικοδομής στις 40 Εκκλησιές, Θεσσαλονίκη

Φόρμα ενδιαφέροντος

-

Η υπό κατασκευή τετραώροφη πολυκατοικία βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αγαθουπόλεως και Σαμακοβίου και αποτελείται από 9 διαμερίσματα. Το κάθε ένα θα έχει παρακολούθημα αποθήκης στο υπόγειο. Θα δημιουργηθούν επίσης συγκεκριμένοι χώροι στάθμευσης, που προορίζονται για ορισμένα από τα διαμερίσματα. Στο κτίριο έχει εφαρμοστεί κατάλληλος αντισεισμικός σχεδιασμός. Σε ό,τι αφορά την ενεργειακή κάλυψη του κτιρίου, έχει προβλεφθεί η χρήση κατάλληλων υλικών θερμομόνωσης και θερμοπρόσοψης της οικοδομής, ενώ θα χρησιμοποιηθούν και ειδικά ενεργειακά κουφώματα, με σίτες και ηλεκτρικά ρολά. Η θέρμανση των επιμέρους χώρων θα πραγματοποιείται μέσω ενδοδαπέδιας θέρμανσης, η οποία θα τροφοδοτείται από λέβητα φυσικού αερίου. Ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται τον Δεκέμβριο του 2023. Η αρχιτεκτονική εμφάνιση της οικοδομής είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή. Όλοι οι χώροι έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την λειτουργικότητα τους και η κατασκευή θα γίνει με όλους τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης.

CHERRY HOLDING SA - Προγραμματισμός ανέγερσης οκταώροφης οικοδομής στην οδό Καρακάση, Θεσσαλονίκη

Φόρμα ενδιαφέροντος

-

Στη συμβολή των οδών Καρακάση, Μαρτίου και Τυπάλδου στην Θεσσαλονίκη, μόλις 5 λεπτά από τη στάση του METRO, αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες που αφορούν την ανέγερση οκταώροφου κτιρίου σύγχρονων κατοικιών. Πρόκειται για λειτουργικά και ευρύχωρα διαμερίσματα που προσφέρουν κομψούς χώρους διαβίωσης, μοναδικές ανέσεις και εκπληκτική, ανεπανάληπτη θέα από όλα τα διαμερίσματα. Κάθε διαμέρισμα θα έχει παρακολούθημα αποθήκης και θέσεις πάρκινγκ. Η οικοδομή θα αποτελείται από 56 διαμερίσματα.

CHERRY HOLDING SA - Προγραμματισμός ανακατασκευής πενταώροφης οικοδομής στην οδό Πατρών 9, Θεσσαλονίκη

Φόρμα ενδιαφέροντος

-

Η οικοδομή θα αποτελείται από 5 ορόφους και συνολικά 41 διαμερίσματα. Από τον 3ο όροφο και πάνω, σε όλα τα διαμερίσματα θα αντιστοιχούν θέσεις πάρκινγκ στο υπόγειο και στην πυλωτή. Θα είναι ένας εντυπωσιακός και μοντέρνος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός που θα κάνει το ακίνητο να ξεχωρίζει στο περιβάλλον του. Όλα τα διαμερίσματα και οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν σχεδιαστεί με βάση τη λειτουργικότητά τους για την άνετη διαμονή των κατοίκων του. Όλοι οι μοντέρνοι εσωτερικοί χώροι έχουν σχεδιαστεί εστιάζοντας στη λειτουργικότητα, συνδυαζόμενοι αρμονικά με την αισθητική πτυχή του εξωτερικού σχεδιασμού. Στο κτίριο έχει εφαρμοστεί κατάλληλος αντισεισμικός σχεδιασμός. Ο φέρων οργανισμός της οικοδομής θα αποτελείται από οπλισμό με σκυρόδεμα. Σε ό,τι αφορά την ενεργειακή κάλυψη του κτιρίου, έχει προβλεφθεί η χρήση κατάλληλων υλικών θερμομόνωσης και θερμοπρόσοψης της οικοδομής, ενώ επιπρόσθετα θα χρησιμοποιηθούν ειδικά ενεργειακά κουφώματα με βάση τη μελέτη ΚΕΝΑΚ. Το έργο θα ολοκληρωθεί έως το τέλος της άνοιξης του 2024.

CHERRY HOLDING SA - Προγραμματισμός ανέγερσης πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Καραολή και Δημητρίου Κυπρίων, Θεσσαλονίκη

Φόρμα ενδιαφέροντος

-

CHERRY HOLDING SA - Προγραμματισμός ανέγερσης νέας πολυκατοικίας αποτελούμενη από υπόγειο, ισόγειο και 6 ορόφους στην οδό Αρκαδίας 43 στην Ανω Γλυφάδα, Αθήνα

Φόρμα ενδιαφέροντος

-

Στην οδό Αρκαδίας 43 στην Άνω Γλυφάδα, πρόκειται να ανεγερθεί 6όροφη οικοδομή με υπόγειο και ισόγειο. Βρίσκεται σε πολύ ήσυχο σημείο αλλά σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Γλυφάδας και της αγοράς της, των σχολείων και όλων των μέσων μεταφοράς. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της οικοδομής τα μεγάλα μπαλκόνια και ο μοντέρνος σχεδιασμός που ξεχωρίζει στον χώρο. Η κατασκευή του έργου θα πραγματοποιηθεί με υλικά αρίστης ποιότητας και η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου με διακοσμητικά υλικά , χώρων στάθμευσης αλλά και της περίφραξης θα ολοκληρώσουν το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

CHERRY HOLDING SA - Προγραμματισμός ανέγερσης πολυκατοικίας αποτελούμενη από υπόγειο, ισόγειο και 6 ορόφους, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 59, στον Χολαργό, Αθήνα

Φόρμα ενδιαφέροντος

-

Στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 59 στον Χολαργό, πρόκειται να ανεγερθεί 6όροφη οικοδομή με υπόγειο και ισόγειο. Βρίσκεται στο κέντρο του Χολαργού και σε ελάχιστη απόσταση από την κεντρική αγορά της περιοχής. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της οικοδομής τα μεγάλα μπαλκόνια και ο μοντέρνος σχεδιασμός που ξεχωρίζει στον χώρο. Η κατασκευή του έργου θα πραγματοποιηθεί με υλικά αρίστης ποιότητας και η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου με διακοσμητικά υλικά , χώρων στάθμευσης αλλά και της περίφραξης θα ολοκληρώσουν το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Επταώροφη οικοδομή στην οδό Πλάτωνος στον Εύοσμο, Θεσσαλονίκης

Φόρμα ενδιαφέροντος

-

Εχει ολοκληρωθεί η ανέγερση επταώροφης οικοδομής με πυλωτή και υπόγειο στην οδό Πλάτωνος, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Στο υπόγειο κατασκευάστηκαν αποθήκες, στην πυλωτή υπάρχουν πέντε θέσεις στάθμευσης που προορίζονται για ορισμένα από τα διαμερίσματα και στους ορόφους διαμορφώθηκαν διαμερίσματα ενός, δύο και τριών δωματίων. Η αρχιτεκτονική εμφάνιση της οικοδομής είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή. Όλοι οι χώροι είναι λειτουργικοί και η κατασκευή έχει ολοκληρωθεί με όλους τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης. Δεν υπάρχουν διαθέσιμα διαμερίσματα προ πώληση.

Ανέγερση οκταώροφης οικοδομής στην οδό Φιντίου, Θεσσαλονίκη

Φόρμα ενδιαφέροντος

-

Το Φεβρούαριο 2023 ξεκίνησαν, στην οδό Φιντίου στην Θεσσαλονικη, οι εργασίες για την ανέγερση οκταώροφης οικοδομής, η οποία βρίσκεται στη δυτική είσοδο της πόλης, δίπλα ακριβώς από το εμπορικό κέντρο One Salonica και κάτω από το σιδηροδρομικό σταθμό. Πολύ κοντά επίσης, έχει εγκριθεί και θα ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή για το Νέο Εβραϊκό μουσείο ολοκαυτώματος. Το κέντρο της πόλης βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών. Η οικοδομή αποτελείται από 19 διαμερίσματα. Στο υπόγειο θα κατασκευασθούν αποθήκες, στο ισόγειο και στους ορόφους θα διαμορφωθούν studios και διαμερίσματα ενός δωματίου, ενώ στον 7ο και 8ο όροφο, θα κατασκευαστεί μεζονέτα δύο δωματίων. Η οικοδομή θα έχει μοντέρνα όψη, με τα λοξά τελειώματα στους εξώστες να προσδίδουν ιδιαιτερότητα στην εξωτερική της εμφάνιση. Εσωτερικά όλοι οι χώροι έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη λειτουργικότητα για τις καθημερινές απαιτήσεις των ιδιοκτητών και η κατασκευή θα γίνει με όλους τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι τον Ιούνιο 2024.

Ανέγερση πενταώροφης οικοδομής στην οδό Μικράς Ασίας 51, Κάτω Τούμπα στην Θεσσαλονίκη

Φόρμα ενδιαφέροντος

-

Πρόκειται για υπό κατασκευή πολυκατοικία που βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στην Κάτω Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη. Η οικοδομή είναι πενταόροφη και αποτελείται από 5 οροφοδιαμερίσματα. Από τον 1ο έως και τον 4ο όροφο θα διαμορφωθούν διαμερίσματα δύο δωματίων, ενώ θα δημιουργηθεί μεζονέτα στον 5ο όροφο και στο πατάρι αυτού, με τρία δωμάτια. Το κάθε ένα θα έχει παρακολούθημα αποθήκης στο υπόγειο. Θα δημιουργηθούν επίσης συγκεκριμένοι χώροι στάθμευσης στην πυλωτή, που προορίζονται για ορισμένα από τα διαμερίσματα. Στο κτίριο έχει εφαρμοστεί ο κατάλληλος αντισεισμικός σχεδιασμός. Σε ό,τι αφορά την ενεργειακή κάλυψη του κτιρίου, έχει προβλεφθεί η χρήση κατάλληλων υλικών θερμομόνωσης και θερμοπρόσοψης της οικοδομής, ενώ θα χρησιμοποιηθούν και ειδικά ενεργειακά κουφώματα, με σίτες και ηλεκτρικά ρολά. Η θέρμανση των επιμέρους χώρων θα πραγματοποιείται μέσω ενδοδαπέδιας θέρμανσης, η οποία θα τροφοδοτείται από λέβητα φυσικού αερίου. Πρόκειται για μια οικοδομή με πολύ εντυπωσιακό και μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που κάνει το ακίνητο να ξεχωρίζει. Όλα τα διαμερίσματα και οι κοινόχρηστοι χώροι της οικοδομής έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη λειτουργικότητα τους για την άνετη διαμονή των κατοίκων της. Ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται τον Δεκέμβριο του 2023.

Προγραμματισμός ανέγερσης εξαώροφης οικοδομής στην διασταύρωση των οδών Αργοναυτών και Καραολή, Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Φόρμα ενδιαφέροντος

-

Στην οδό Αργοναυτών με Καραολή, στην Καλαμαριά, πρόκειται να ξεκινήσουν εργασίες ανέγερσης εξαώροφης οικοδομής με πατάρι, υπόγειο και πυλωτή. Στους ορόφους θα διαμορφωθούν διαμερίσματα ενός και δύο δωματίων ενώ θα κατασκευαστούν δύο μεζονέτες. Η μεζονέτα του 4ου και 5ου ορόφου θα είναι τριών δωματίων, ενώ αυτή του 6ου και 7ου (δώμα του 6ου) θα αποτελείται από τέσσερα δωμάτια. Τα διαμερίσματα θα έχουν απόθήκη στο υπόγειο της οικοδομής, ενώ στο ισόγειο θα δημιουργηθούν από δύο θέσεις στάθμευσης για κάθε διαμέρισμα. Η οικοδομή έχει εξαιρετική αισθητική με μοντέρνα όψη και έχει σχεδιαστεί μα βάση την λειτουργικότητα τόσο των επιμέρους χώρων όσο και στο σύνολο της.